utorok 1. októbra 2013

Kel s paradajkami a fetou




Prísady:

•     2 pl olivového oleja

•     1 čl nakrájaného cesnaku

•     1 hlávka kelu

•     1 stredne veľká paradajka

•     50 g feta syru

•     soľ a čierne korenie na ochutenie


Postup

Na veľkej panvici opražte cesnak na olivovom oleji na miernom ohni.  

Kým sa cesnak praží, nakrájajte na kocky paradajku. Pridajte ju na panvicu a spolu povarte 3-5 minút.  

Kým sa paradajka varí, odstráňte z kelu stonky, nakrájajte listy na kúsky a dobre opláchnite pod studenou vodou.

Pridajte kel na panvicu a varte do zmäknutia (asi 5 minút). Okoreňte kelový šalát so soľou a čiernym korením, posypte vrch rozdrobenou fetou a podávajte.

Dobrú chuť :-)

Originál receptu: Budget Bytes


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára