Prísady:
• 2 pl olivového oleja
• 1 čl nakrájaného cesnaku
• 1 hlávka kelu
• 1 stredne veľká paradajka
• 50 g feta syru
• soľ a čierne korenie na ochutenie
Postup
Na veľkej panvici opražte cesnak
na olivovom oleji na miernom ohni.
Kým sa cesnak praží, nakrájajte na kocky paradajku. Pridajte ju na panvicu a spolu povarte 3-5 minút.
Kým sa paradajka varí, odstráňte z kelu stonky, nakrájajte listy na kúsky a dobre opláchnite pod studenou vodou.
Pridajte kel na panvicu a varte do zmäknutia (asi 5 minút). Okoreňte kelový šalát so soľou a čiernym korením, posypte vrch rozdrobenou fetou a podávajte.
Dobrú chuť :-)
Originál receptu: Budget Bytes
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára